Selskaber

Brunchbuffet

Stor og lækker brunchbuffet

Serveres lørdage og søndage kl. 9.30 til 14:00

inkl. kaffe, te, mælk, æblejuice, appelsinjuice, kakaomælk & vand

Voksne 169,-

Børn under 10 år halv pris

Vores store brunchbuffet består af følgende:

Pålæg på 3 måder med tilbehør
Forskellige oste med tilbehør
Koldrøget laks med dildcreme
pastasalat
Halve æg med rejer
Blandede salat
Tomatsalat med mozarella & pesto
Tzaziki
2 slags yoghurt med müsli
Forskellige marmelader og nutella
Røræg, brunchpølser og bacon
Frikadeller
Lun leverposteg med ristede svampe
Hotwings
Rösti
Grøntsagstærte 
Frisk frugt
Chokolademousse
Kage  og wienerbrød
Bage selv vafler 
Rugebrødssnack
Friskbagt rugbrød, rustikt brød og mini rundstykker

 

 Vores brunchbuffet laves også ud af huset ved minimum 10 personer

 

***Der tages forbehold for ændringer***

---------------------------------------------------------- 

Frokostbuffet 

2 slags sild med hjemmelavet dressing
Æg og rejer
Hjemmelavet hønsesalat
Laksecreme med urter

Rødspættefiletter med hjemmerørt remoulade
Hakkebøffer med bløde løg
Svinemørbrad med chamignon á la creme
Lun leverpostej med bacon og ristede svampe
Hjemmebagt grønsagstærte
Frikadeller

Flødekartofler og stegte kartofler

Ostefad med frisk frugt
Dessert tærte med creme fraiche

Rustikt brød, rugbrød og smør

 

269,-

 

Reception/tapasbuffet

 

Klassisk Cæsarsalat med kylling

Pastasalat

Koldrøget laks marineret i rødbede

Stegte tigerrejer med hvidløg og chili

Forskellige bruchetta

Dadler svøbt i bacon

Friske grøntsager med hummus

Tzatziki, oliventapenader og rugbrødsnack

Svinemørbrad Ala creme

Brie med druer

Mandeltærte med cremefraiche

Frisk frugt med chokolademousse

Rustikt brød, rugbrød og smør

 

239,-

 

 

Vores frokostbuffet og tapasbuffet laves også ud af huset ved minimum 15 personer

I huset er det ved minimum 35 personer.

Kun ved forudbestilling.

 

 

Menuerne

Menu 1

Carpaccio af oksemørbrad:
Serveres med vinaigrette mixed salat og peberrodsmousse

Bagt unghane:
Farseret med tomat og mozzarella, årstidens grøntsager, estragon kartofler og rødvinssauce

Lun chokoladekage med flydende hjerte, serveret med lækker vanilieis

279-

 

Menu 2

Tapastallerken:
Med 3 små lækre retter

Svinemørbrad:
Fyldt med feta og bacon serveres med gnocchi, sæsonens grøntsager og persille/tomat sauce

Pistacie creme brulee serveres med skovbær is

289-

 

Menu 3

Lakseroulade:
Serveres med mixed salat, lakserogn og hjemmebagt brød

Kalveculotte: 
Serveres med timianstegte kartofler, rodfrugt0lasagne og portobellosauce

Pandekager:
Serveres med chokolademousse og baileys creme

299-

 

Menu 4

Cremet jordskokke suppe:
Serveres med hvidfiskesouffle og trøffelolie

Stegt rødfisk:
Serveres med frikasse af urter, citron/safran risotto og hummersauce

Ahorn stegt ananas serveres med mixed sorbet og jordbær sauce

309-

 

 

Menu 5

Stegte kammuslinger:
med asparges, lakserogn og musling sauce.

Grillet oksemørbrad:
med løvensøje kartofler, tårn af rodfrugter og portvin kantarel sauce.

Nøddekurv:
med bagt portvin figner, vaniljeis og hvid chokolademousse.
349-

 

 

Vores menuer laves både i og ud af huset ved minimum 10 personer 

Kun ved forudbestilling.